jeg (pronomen)

= jeg er en arbejdsløs mand med langt, brunt hår og plukkede øjenbryn, og jeg er kæreste med en arbejdsløs mand med langt, brunt hår og plukkede øjenbryn. Jeg skal aldrig flytte sammen, jeg skal aldrig have børn, og jeg skal aldrig en tur på rådhuset. Jeg kan bare godt lide at stikke min pik ind i hans røv og at få hans pik ind i min røv. Jeg er opvokset i et kollektiv, og jeg har en mor, der ikke længere elsker min anden mor og aldrig har elsket den bøsserøv, der gav dem noget sperm engang i 70’erne. Jeg har fem søstre, vi er selvfølgelig alle homoer, kunne ikke være anderledes med dén baggrund. Jeg har håb, og jeg har drømme. Jeg drømmer om at få destrueret alle de traditioner, der betyder noget for jer og udgør kernen i jeres heteroseksuelle livsstil. Jeg taler til dig, Stig Grenov, og jer i DF. Jeg arbejder for, at oceaner af jeres skattepenge bliver dirigeret væk fra børnepasningen, præstelønningerne og gadefejningen og over i homo-sagen. Jeg siger ”lad skraldet flyde og normerne kuldsejle”. Jeg arbejder for, at der inden længe kommer en dag, hvor I ikke kan gå ned ad gaden uden at støde ind i to karseklippede damer med skæg, der stikker tungen langt ned i halsen på hinanden. Jeg arbejder for, at jeres børn og jeres børns børn og jeres børns børns børn bliver lige så perverse som mig. Jeg arbejder for en verden, hvor jeres køn, jeres kernefamilier og jeres kirke ender med at være en sagablot; hvor det ikke længere giver mening at tale om ”mænd” og ”damer”; hvor det er lige så naturligt at knalde den ene som den anden som den tredje; hvor børn aldrig vokser op med en far og en mor; hvor folkekirken ligger i ruiner; hvor ægteskabet som institution ligger i ruiner; hvor selveste heteroseksualiteten ligger i ruiner. Og jeg helmer ikke, før hvert eneste Dannebrog på hver eneste flagstang i hver eneste villahave er erstattet af smukke, flagrende regnbueflag!

Se også: Line Andersen, 140991, menneske

Post Navigation