grænseløs (adjektiv) -t, -e

1. som har at gøre med en politiker, der praktisk talt afslører detaljer om sit sexliv
= Jeg kunne aldrig drømme om at sige det ellers, det vedkommer ved Gud, konge og fædreland ikke nogen. Det er helt sikkert, og det skal jeg være den første til at slå fast. Andre mennesker går jo heller ikke og bralrer op om, hvad de laver hjemme i dobbeltsengen, vel? Så synes faktisk, man skylder folk at passe lidt på og have respekt for deres grænser. Det er kun, fordi folk er blevet ved med at spørge og spørge og spørge. Normalt ville jeg godt nok ikke sige noget. Nej, jeg har sgu ikke, ja, undskyld jeg bander, men jeg har sgu ikke for vane at gå og generere alle mulige tilfældige ved at skilte med det. Det er meget imod mine principper at stå frem. Som vi siger her hos os: Det er da ok, du er det, men hold det lige for dig selv, ikke! Øv, jeg synes godt nok, det er ærgerligt, jeg skal sidde her og snakke om det. Heldigvis er der ingen, der kan komme bagefter og beskylde mig for at sige noget frivilligt. Nej, der er ikke noget at komme efter.

Post Navigation