parade (substantiv) -n

1. som har at gøre med de 51 uger om året, hvor der arbejdes på at synliggøre hetero-miljøet i Danmark via en bred palet af aktiviteter (tv- og radioprogrammer, avisartikler, bogudgivelser, filmvisninger, kunstudstillinger, koncerter, oplæsninger, standup-shows, fester m.v.)
= et nedværdigende show, et udstillingsvindue for de flamboyante opmærksomhedssøgende, et karneval, et orgie af ekshibitionisme, en provokerende fremvisning af sin seksuelle tilbøjelighed i det offentlige rum, et seksualitetsudstillingsoptog, en bekræftelse af samtlige stereotyper for øjnene af hele Danmark, en ulogisk idé om, at man skulle være et dårligere eller bedre menneske end andre på grund af sin seksualitet, en absurd begivenhed på linje med en parade for rødhårede, katteejere eller frimærkesamlere, en ubehagelig omklamring, en grænseoverskridende selvpromovering og selvudstillelse med støtte fra offentlige midler, en overdreven trang til at være synlig og træde ud af mængden på et så tyndt et grundlag som seksualitet, noget barnagtigt og ugennemtænkt egentlig, et valg om SELV at udstille sig som ualmindelig, en paradoksal kamp for at få anerkendelse som fuldgyldigt normal på en unormal facon, et karneval for rettighedskulturen, noget hysteri, en aggression, en blufærdighedskrænkelse faktisk, i hvert fald for meget

Post Navigation