homoer er jo bare ligesom os (fast udtryk)

1. som har at gøre med en udbredt forståelse blandt heteroseksuelle
= er kærlighed måske ikke bare kærlighed? Jo, det skulle jeg nok mene. Så de er jo egentlig ikke særlig anderledes end os, hvis man lige tænker lidt over det. Hetero, homo. Potayto, potahto. I grunden meget rart faktisk. Så er det jo i hvert fald ikke, fordi man er blevet fravalgt eller sådan noget. Tag nu fx den der film Brokeback Mountain. Den handler jo bare om to mennesker og deres ulykkelige forelskelse, ikke? Kunne det måske ikke lige så godt have været en dame, der spillede én af dem? Selvfølgelig. Så hvad skulle egentlig være forskellen på den og så en film som fx Ghost? Eller Titanic? Alle tre bare rigtige tøsefilm, hvis du spørger mig. Man kunne faktisk sagtens sige, at homoer bare er en anden slags heteroer.

Se fx også: Filmen fanger det universelle i det at blive forelsket og leve i et parforhold Det er en helt almindelig følelse, vi alle kender til i én eller anden udgave På et overordnet plan er kønnet lige meget. Det handler om at blive forelsket. Det handler om kærlighed  Man glemmer faktisk næsten undervejs, at det er to piger og ikke et heteroseksuelt par. Filmen er universel  En kærlighedsfilm, der på ingen måde er begrænset af sin seksuelle optik En ørkenvandring i et trivielt parforhold  En stærk og seværdig film, som i sidste ende rækker langt ud over spørgsmål om seksuelle præferencer Trods den moderne og ualmindelige sammensætning slås familien med typiske familiære genvordigheder  Filmen er først og fremmest et episk fortalt, meget smukt og bredt appellerende kærlighedsdrama En uventet affære mellem to mænd er en almengyldig fortælling om den evige udfordring

Post Navigation