Lonely Planet (proprium)

1. en internationalt anerkendt forskningsinstitution, der er berømt for sine videnskabelige undersøgelser af en usædvanligt høj kvalitet
Eksempel på brug: “Lonely Planet har senest gjort sig bemærket ved sin sammenlignende undersøgelse af LGBT-personers liv og levevilkår i alle verdens byer. På baggrund af en række stærkt overbevisende og velfunderede argumenter godtgøres det i denne temmelig stort anlagte undersøgelse, hvorledes Danmarks hovedstad København må betragtes som det mest “gay-friendly” sted på kloden. Blandt disse argumenter findes især to, der bør fremhæves, nemlig dét at byens modescene p.t. er præget af en “functional yet edgy” kvalitet, dvs. en form for moderne funktionalitet, samt dét, at 1980’erne var årtiet, hvor Danmarks homoseksuelle fik mulighed for at indgå i en ægteskabslignende relation med hinanden.”

Post Navigation