Hvordan kan du egentlig vide, at du er homo? (fast udtryk)

1. som har at gøre med ubehaget ved, at homoseksualitet kan være et valg
= Hvordan kan du egentlig vide, at du ikke rigtig er hetero? Hvordan kan du egentlig vide, at du ikke er til dét? Hvordan kan du egentlig vide, at du er til dét? Hvordan kan du egentlig vide, at det er din egen idé? Hvordan kan du egentlig vide, at det ikke er en idé? Hvordan kan du egentlig vide, at det ikke bare er en fornemmelse? Hvordan kan du egentlig vide, at det ikke er en fase? Hvordan kan du egentlig vide, at det ikke bare er mode? Hvordan kan du egentlig vide, at det ikke bare er et teenageoprør? Hvordan kan du egentlig vide, at du ikke er i tvivl? Hvordan kan du egentlig vide, at du ikke bare tror det? Hvordan kan du egentlig vide, at du faktisk ved det?
Hvordan kan du egentlig vide, at du ikke vil være heteroseksuel?

 

Post Navigation