naturlig (adjektiv) -t, -e

1. som er heteroseksuel
= naturgiven, ubearbejdet, harmonisk

Se også: Når far og mor kun kan tale grimt til hinanden Stop nu krigen, mor og far Mænd og kvinder løser konflikter forskelligt 6 enkle råd til at undgå skænderier Sådan bli’r du bedre til at forstå din mand De værste ting kvinder kan gøre mod mænd Kvinde kend din mand Mænd vil have sex, kvinder kærlighed Har mænd mere lyst til sex end kvinder? Dét savner danske mænd i sengen Hvad er forskellen på mænd og kvinder? 8 årsager til at du ikke har sex Mænd elsker deres partner – kvinder elsker deres børn Hvorfor er singlemænd bange for kvinder med børn? Min mand skal være min kæreste – ikke far til mit barn Danske kvinder klar til at få børn – uden mand Nu kommer den store krig mellem mænd og kvinder om feriebagagen Mænd vil spise god mad, mens kvinder vil shoppe Derfor kommer vi op at skændes på ferien Det skændes vi om på ferien Hold ferie uden skænderier Juleskænderier: Ligger du også under for dine stenaldergener Mænd beklager sig: Kvinder opdager ikke hvor meget vi laver Haven lige nu. Mænd slår græsset – kvinden bestemmer Mænd skovler sne – kvinder styrer, hvor skabet skal stå Kvinder pas på: Mænd vil også bestemme boligindretning Din mand skal bestemme i forholdet Mænd vil bestemme over kvinder Manden bliver trodsig når han føler sig domineret Krise på grund af forskellige syn på konflikthåndtering Kvinderne smider mændene ud Den stærke kvindes guide til bedre kommunikation Danske mænd er blevet taberne i parforholdet Mænd vil have blide kvinder Kvinder er mest stressede Mænd og kvinder: Jeg laver det hele 10 grunde til at undgå en karrierekvinde Karrierekvinder har knas med kærligheden Ny bog: Mænd skal lære at elske karrierekvinderne Hvorfor karriere-kvinder bliver skilt Mænd gider ikke stærke kvinder Mænd gider ikke konflikter og føjer sig Kvinder er magtliderlige i familien Derfor er mænd så irriterende at diskutere med Mænd er fra MARS, kvinder er fra VENUS  Derfor er din kone sur Vi skændes om rodet 10 ting mænd aldrig fortæller konen Lær din mand at sætte ord på sine følelser Derfor er det svært at tale med kvinder Derfor er hun fra Venus og han fra Mars Mænd er fra Mars, kvinder er fra IKEA Hvorfor mænd altid er i sidste øjeblik og kvinder har styr på det hele Kærlighed & krig – at finde vej i ægteskabet GPS til mænd, kvinder og kærlighed Skænderier i parforholdet stopper aldrig Gift i 50 år: Vi skændes hver dag Så ofte skændes danske par Er det i virkeligheden sure sokker, vi skændes om? Vi skændes om tv-pakker Ægteskab i krise – om at spille den forurettede Sådan undgår I skænderier i parforholdet Skal wc-brættet slås op eller ned? Intelligent toiletsæde lukker årtiers kønspolitiske skænderier  Top 10 over mænds irriterende vaner  Er det så især kvinder, der ikke kan holde kæft? Hjælp – min mand er en vatpik! Lær at forstå din partners hjerne Guide: Forstå din mand Få din mand til at forstå dig Hvad mænd ville ønske kvinder forstod De 7 bud til at forstå din mand 7 ting kvinder ikke forstår om forholdet med deres mænd 8 ting alle kvinder burde vide om mænd 15 ting mænd ville ønske, alle kvinder vidste om parforhold 30 ting kvinder bør vide om mænd 5 ting mænd bør vide om kvinder 10 ting mænd bør vide om kvinder 11 ting, du skal vide om kvinder 13 tips: Få din mand til at åbne sig Forstå kvinder på under to minutter Derfor kan mænd ikke forstå kvinder! Kvinder – en manual for mænd Hvad enhver mand bør vide om kvinder Den er god nok: Mænd forstår ikke kvinders følelser Hvorfor mænd ingenting fatter og kvinder altid mangler sko Guide til at undgå fejlkommunikation i parforholdet Kvinder vinder diskussioner om eftermiddagen Parforholdets moderne femkamp

Post Navigation