homoseksualitet (substantiv) -en

1. grov anklage
Eksempel på brug: ”Den morgen vågnede danskerne så op til nyheden om, at politikeren kunne afvise alle anklagerne om homoseksualitet. Hendes mand var på ingen måde homoseksuel, udtalte hun, og han ville heller aldrig nogensinde blive noget, der bare mindede om homoseksuel. I den brede offentlighed blev nyheden derfor også mødt med en slags tilstand af chok. Det var vildt. Hvordan kunne hendes mand så overhovedet blive mødt med den slags – falske og ondsindede – anklager? Er vi virkelig ikke kommet videre? Fra alle afkroge af Danmark strømmede medfølelse til politikeren, men især også til hendes familie og børn. Det havde heller ikke ligefrem været en nem tid for dem, indrømmede hun, og det krævede næppe en doktorgrad at forstå, at hun her mildest talt underdrev situationens alvor.”

Post Navigation