regnbueplejehjem (substantiv) -met, -, -mene

1. en lille håndfuld plejetilbud med LGBT-profil
= en bombe under samfundet
Eksempel på brug:Det står alle frit for at oprette private tilbud og starte oldekoller, men at etablere deciderede regnbueplejehjem er simpelthen farligt. Man er nødt til at forstå, at det er direkte ødelæggende for sammenhængskraften, når homoseksuelle, og hvad de ellers hedder, indretter sig i særinstitutioner på den måde. Disse mennesker melder sig faktisk fuldstændig ud af fællesskabet, og dermed holder vi de facto også op med at bo i et samfund. Alene af den grund bør disse plejetilbud absolut ikke være noget, som velfærdsstaten går ind og støtter aktivt. Det ville faktisk være absurd. Gik Tyskland måske ind og støttede Baader Meinhof økonomisk? Og stillede lokaler til rådighed, når det var tid til at få planlagt noget terror? Nej, for det giver selvfølgelig ikke mening, at et samfund støtter den grad af samfundsskadelig virksomhed, og selvom idéen med regnbueplejehjem umiddelbart godt kan virke lidt uskyldig, så er den det IKKE.”

Post Navigation