rødhåret (adjektiv) -, ..hårede

1. som er et tungtvejende argument
Eksempel på brug: Skal vi så også have parader for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have pladser for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have flag for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have barer for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have caféer for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have diskoteker for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have musik for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have bøger for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have tv for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have filmfestivaller for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have fodboldklubber for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have OL for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have vandrelaug for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have politik for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have plejehjem for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have turisme for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have biblioteker for de rødhårede? ▪ Skal vi så også have kirker for de rødhårede?

Se også: høj, lav, tyk, tynd, venstrehåndet, sygdomsramt, fregnet, blond, landmand, katteejer, frimærkesamler, kalveknæet, baptist, nudist, sækkepibespiller, heteroseksuel, svajrygget, platfodet

Post Navigation