kønskorrektion (substantiv) -en, -er, -erne

1. operation eller medicinsk behandling, der ofte og uden videre gives til cis-personer
= behandling med hormoner eller anti-hormoner, tildannelse af bryster eller brystkasse, feminiserende eller maskuliniserende kirurgi, hårtransplantation, hårfjernelse, ændring af genitalier m.v.

Se også: Mette fik nyt mod på livet efter brystreduktionen  Led af øget svedproduktion: “Følte mig ukvindelig”  En penis-operation løste Johns rejsningsproblemer  Hormoner fik endelig gang i Martins pubertet  Nu er store numser på mode: Michelle har fået silikone i ballerne  PCO-ramte Anne fik fjernet sin skægvækst med laser  Lav sexlyst hos mænd kan skyldes østrogen-mangel  Hårtransplantation gav Anette håret tilbage  Har du også bryster? “Man-boobs” kan fjernes med operation  Michael betalte 45.000 og fik lavet et fuldskæg  Trines hage gav hende et maskulint udtryk  Ja til penisforlængelse?: Her er Thomas’ erfaring  Hårfjerning gjorde Sussis ben mere feminine  Martin fik fjernet fedt fra hofterne: “Jeg lignede en kvinde”  Lene følte sig plaget af størrelsen på sine skamlæber  Vibeke fik sin sexlyst tilbage med hormonbehandling  Brystløftet gav hele Sophies liv et løft  Permanent makeup er hemmeligheden bag OL-kvindernes makeup  Kvinders små bryster kan gå ud over deres selvtillid  Simon fik sprøjtet silikone i brystkassen: “Me, Tarzan!”

Post Navigation