skab (substantiv) –et, – e, -ene

1. et usynligt og kasseformet møbel med dør, som bruges til opbevaring af homoseksuelle
= forvaringsanstalt, sikret institution
Eksempler på brug:Man skal altid huske kondom ved samleje” sagde lægen, mens Malene sad i skabet ▪ ”Kvinden laver stadig mest i hjemmet” udtalte forskeren, mens Malene sad i skabet ▪ Til julefrokosten skulle man sidde dreng-pige-dreng-pige, bestemte de, mens Malene sad i skabet ▪ ”Er det så din søster, du skal bo med?” spurgte hende fra Home, mens Malene sad i skabet ▪ ”Kvinden vil ikke bare have parring, men erotik” forklarede sexologen, mens Malene sad i skabet ▪ De skulle på en rigtig tøsetur til London, aftalte de, mens Malene sad i skabet ▪ Peters lyserøde skjorte var altså lidt komisk, kunne man forstå, mens Malene sad i skabet ▪ ”Hvad laver din mand så?” spurgte Gitte, den nye kollega, mens Malene sad i skabet ▪ “Boys will be boys”, det kunne man ikke komme udenom, mens Malene sad i skabet ▪ Børnehavens børn blev opdelt i prinsesser og krudtugler, mens Malene sad i skabet ▪ ”Bøsser er bare så skønne” sagde Dorte, mens Malene sad i skabet ▪ Debatten om for eller imod homovielser fyldte alle medierne, mens Malene sad i skabet ▪ “Slåsseri gør drenge til mænd” udtalte familiefaren, mens Malene sad i skabet ▪ ”Jeg er vild med alle slags kvinder” sagde skuespilleren til Alt for Damerne, mens Malene sad i skabet ▪ Shampoo-flasken var pyntet med et billede af Far, Mor og børn, mens Malene sad i skabet ▪ “Hvad synes I om homoseksualitet?” spurgte læreren for at lægge op til diskussion, mens Malene sad i skabet ▪ ”Peter er rigtig kommet i pige-alderen” bemærkede Naja, mens Malene sad i skabet ▪ ”Kvinden skal passe på med at opdrage på manden” stod der, mens Malene sad i skabet ▪ Samfundet blev mere og mere feminiseret, det var alment kendt, mens Malene sad i skabet ▪  Der mangler faderlig omsorg i familierne, mente psykologen, mens Malene sad i skabet ▪ “Vi skal give plads til homoseksuelle” sagde præsten, mens Malene sad i skabet ▪ ”Ægløsning gør kvinder fokuserede på mænd og penge” skrev en avis, mens Malene sad i skabet ▪ ”Ej, er Michael egentlig bøsse?” diskuterede to i bussen, mens Malene sad i skabet ▪ ”Kvinder vil jo gerne finde ridderen på den hvide hest” sagde Martin, mens Malene sad i skabet ▪ Oppe på lærredet kyssede Hugh Grant endelig Julia Roberts, mens Malene sad i skabet ▪ ”Det der tørklæde er altså lidt gay” bemærkede én i H&M, mens Malene sad i skabet ▪ At få børn er meningen med livet, mente man, mens Malene sad i skabet

Post Navigation