homostereotyp (substantiv) -en, -er, -erne

1. noget helt igennem vidunderligt

Se også: Damer med karseklippet hår rocksDe skilter helt vildt med det <3Hun bruger aldrig mere end to minutter foran spejlet om morgenenJens’ nye læbestift er bombenFeminine mænd er fabIben ligner fuldstændig en mand, jaaaaa!Hans stemte s’er er bare to die forHvordan kan jeg gå på en mere gay måde?Bente ser f****** hot ud på sin nye harleyChristian serving fish realness <3 <3 <3 <3Det hele handler bare om sex, wuhuu!Sara er så stærk, hun kunne løfte et klaverDanmark har de smukkeste betonlebberBare alle mænd var som GustavHan er så sindssygt flamboyant, I love it!Spørg Jacob, hvis du skal vide noget om modeHan ser sygeligt godt ud med den der boa om halsenMartin er bare sådan en pervert!I heart damer med hår på beneneBrug for en handyman? Ring til handy-AnnRigtige mænd ser Melodi Grand Prix

Post Navigation