hvis (konjunktion)

1. indledning til en ledsætning, der negerer en netop fremsat undskyldning
Eksempler på brug: Du må da sørme meget undskylde, hvis jeg har såret dig Bevares, så undskyld da, hvis du skal tage sådan på vej Jeg skal beklage, hvis nogen skulle være blevet stødt Jeg vil gerne undskylde, hvis nogen er blevet kede af det Så tusind gange undskyld da, hvis jeg har gjort noget forkert Undskyld, hvis nogen skulle have følt sig ramt Undskyld så, hvis det ikke lige var super politisk korrekt Undskyld, hvis der lige røg en finke af panden i farten Undskyld, hvis jeg lavede en lille fejl Undskyld, hvis du følte dig ramt Undskyld, hvis det ikke lige var så smart sagt Undskyld, hvis jeg har skuffet nogen Undskyld, hvis jeg ikke er perfekt Undskyld, hvis jeg ikke altid er perfekt Undskyld, hvis jeg har gjort noget forkert Så undskyld da, hvis det skal være på den måde ▪ Undskyld, hvis jeg ikke lige tænkte mig om Undskyld, hvis jeg var lidt hurtig i det Beklager dybt, hvis jeg har såret dig Jeg undskylder da gerne, hvis det ligefrem er med den på Jeg vil da gerne sige undskyld, hvis du har opfattet det forkert Jeg kan da godt undskyld, hvis det skal være Undskyld, hvis jeg har generet nogen Jamen, så undskyld, hvis du har det sådan Sorry altså, hvis du blev ked af det ▪ Siger selvfølgelig gerne undskyld, hvis du skal være så følsom Rundstykke, hvis du ikke har noget humor, det var ikke med vanilje

Post Navigation