livets store spørgsmål (fast udtryk)

= Hvad med dig, hvornår skal du så kysse en anden dame? Hvad med dig, hvornår skal du så kysse en anden mand? Hvad med dig, hvornår skal du så have hår på benene? Hvad med dig, hvornår skal du så have hår under armene? Hvad med dig, hvornår skal du så have klippet håret kort? Hvad med dig, hvornår skal du så prøve drag? Hvad med dig, hvornår skal du så have langt hår? Hvad med dig, hvornår skal du så have huller i ørerne? Hvad med dig, hvornår skal du så knalde en anden mand? Hvad med dig, hvornår skal du så knalde en anden dame? Hvad med dig, hvornår skal du så knaldes af en anden dame? Hvad med dig, hvornår skal du så knaldes af en anden mand? Hvad med dig, hvornår skal du så danse på toppen af en Pride-vogn? Hvad med dig, hvornår skal du så på Centralhjørnet? Hvad med dig, hvornår skal du så på Vela? Hvad med dig, hvornår skal du så danse med en anden dame? Hvad med dig, hvornår skal du så danse med en anden mand? Hvad med dig, hvornår skal du så på Grindr? Hvad med dig, hvornår skal du så ud at cruise? Hvad med dig, hvornår skal du en tur i Amigo Sauna? Hvad med dig, hvornår skal du så på Femø? Hvad med dig, hvornår skal du så lære at køre på motorcykel?  Hvad med dig, hvornår skal du så have et liv uden børn?

Post Navigation