heteroproblemstilling (substantiv) -en, -er, -erne

1. problem med, at heteroer (mis-)bruger et sted til at møde hinanden
Eksempel på brug: Der er en stor heteroproblemstilling på stedet

Se bl.a. også: RustCrazy DaisyAustralian BarSlagterietBoogiesGreve StrandVedbæk StrandMoesgård StrandBellevue TeatretDet Kongelige TeaterVegaCafé SommerskoCafé LygtenGranolaCafé EuropaKalasetCafé KræsCafé EnglenCafé ViggoCafé SmagløsTrainBroenKongens HaveMunkedammenSøndermarkenBotanisk HaveVesterbrogadeNørrebrogadeDen Røde PladsStore TorvStrøgetTivoliBakkenDjurs SommerlandDyreparkenDen gamle byH. C. Andersens fødestedRødovrecentretKolding StorcenterArkenArosBrandts KlædefabrikStatens Museum for KunstLouisiannaTøjhusmuseetKvindemuseetRosenborgKøbenhavns LufthavnÅrhus UniversitetStrandparkens BørnehaveDen integrerede på hjørnetKatedralskolenVestfynsk GymnasiumTornbjerg GymnasiumRysenstens GymnasiumRutebilstationen i ÅrhusAalborg HovedbanegårdFredericia StationAmagerAlsFynBornholmEsbjergSkagenSamsøfærgenEmpirePalads BiograferMiddelfart BiografZoologisk HaveRundetårnLalandiaDen Blå PlanetLegolandVesterhavetLillebælt Restaurant ColosseumBella Italia RestaurantPropperietJensens BøfhusMcDonald’sNettoFaktaFøtexLidlMatasBog og IdéKop og KandeImercoMagasin

Post Navigation